Halong Bay

Dies 10, 11 i 12.   16, 17 i 18 de setembre.

Estem a la Badia de Halong, com ja vam dir, anem a cegues amb el tema connectivitat, tot i que exceptuant aquí a tot arreu ens hem pogut comunicar amb tothom. Doncs això, hem estat 2 dies a Halong Bay sense wifi, tot just funcionaven les línies de telèfon,

Finalment el tifó a remès i hem pogut anar a Halong Bay, desprès d’un trajecte de 4 hores i mitja, entre que vam donar la volta per mig Hanoi recollint passatgers i que les carreteres són les que són. Tot i aquest odissea ha valgut molt la pena esperar-se un dia, fer un canvi en el full de ruta. Hem fet molt el guiri, et porten a toc de xiulet amunt i avall, però és el que toca, no obstant hem de dir que el tracte és exquisit i el menjar molt correcte.

El que importa però és que, durant 3 dies i 2 nits hem gaudit d’un dels llocs on hi regna la natura i hem recupera’t forces desprès dels dos dies de trekking.

Halong Bay és tot un món a part, hi ha gent que viu al mig de la badia en cases de fusta construïdes a sobre de barrils de plàstic, únicament viuen de la pesca, i amb el turisme treuen un extra.

Les condicions de vida no són gaire bones. Per començar, el primer que aprenen els nens és a nadar i el segon a pescar; no van a l’escola, perquè no n’hi ha, tot i que a l’estiu hi ha un grup de mestres que aprofiten els 3 mesos de vacances que tenen per anar-hi a donar classes a tots aquest nens, una molt bona iniciativa la qual ajudarà millorar la vida d’aquesta comunitat.

Jo em quedo amb això, Halong Bay és un espectacle de la natura és un lloc per relaxar-se un parell de dies, si no hi vas al mes d’agost, però també és un lloc per aprendre que significa sobreviure i adonar-te d’allò imprescindible.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Create a website or blog at WordPress.com

Up ↑

%d bloggers like this: