Conclusions d’un gran viatge

Després de 21 dies viatjant pel sud-est asiàtic, costa centrar-se en tot allò quotidià, no se si és pel canvi cultural, pels dies, o per la situació convulsa que estem vivint, m’ha costat trobar el moment de resumir-ho tot una mica, així doncs us demanem disculpes per aquesta aturada de més d’un mes.

L’experiència ha estat inoblidable en tots el sentits, ens hem sentit lliures per anar i venir, parar i seure, per barrejar-nos amb la gent i per enraonar amb tothom que podíem, sobretot la Mayra, jo no tant, i compartir amb aquesta gent tan oberta i amable, moments inoblidables. Ara mateix em ve el cap la visita a casa d’en Harry Son; el trekking a Sapa, va ser allò que més ens va agradar, el més dur però una vivència molt enriquidora, veient la vida dels pagesos que conreen arròs, tot a mà en unes condicions veritablement dures, un entorn impressionant de verd i aigua, les guies que ens van ajudar (sobretot a mi), per arribar a l’alberg, la vetllada amb tots els companys de trekking, gran record, inoblidable.

Després de 10 dies durs, petejant per Bangkok, Hanoi i Sapa, amb jornades de més de 15 km caminant, ens va tocar una mica de relax, primer a Halong i més tard a Hoi An. Aquí ens fem recuperar de les tiretes i vàrem gaudir d’un paisatge acollidor on es respirava pau i tranquil·litat. De fet, ara mateix em falten paraules per descriure-us allò que vaig veure i sentir els gairebé 3 dies que vam estar a Halong Bay. Després Hoi An, una ciutat d’uns 100.000 habitants, ens semblava petita… al cap i a la fi, venint d’on veníem és normal. Hoi An és un poble de pescadors que han passat a viure del turisme, té unes platges de sorra blanca i aigua blau turquesa solitàries, per nosaltres sols, més pau i tranquil·litat.

Després Saigon, actualment Ho Chi Ming, tornem al caos, milions de persones i milions de motos ens tornen a envoltar, ja en una ciutat més moderna i europeïtzada, molt diferent a Hanoi, al menys allò que nosaltres vam veure.

Per acabar, Cambodja, a Siem Riep, i els seus temples de Angkor, jo diria que més dur i més pobre, gent més necessitada sensacions diferents a la resta del viatge, potser el cansament va fer mullar o poder no vam saber troba’ns-hi.

Espero que això serveixi per animar-vos a anar al sud-est asiàtic o a organitzar el vostre viatge. Nosaltres comencem a preparar el proper viatge, us anirem explicant.

Anuncis

2 thoughts on “Conclusions d’un gran viatge

Add yours

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Create a website or blog at WordPress.com

Up ↑

%d bloggers like this: