Nosaltres

Benvinguts!

Som una família catalana normals dins del nostre món. L’equip el formem la Mayra, el Jordi i el Jordi Albert.

Ens agrada conèixer món, conèixer gent, la seva cultura i les seves costums. Ens agrada conviure amb la gent per aprendre del que fan dia a dia i, per sobre de tot, ens agrada aquella sensació de llibertat que dóna el viatjar.

Hi ha molts llocs on es pot viatjar i infinitat de maneres diferents de fer-ho, això depèn de cada persona/es. Fins i tot, almenys nosaltres, al llarg de la vida es prova més d’una i de dos, depenent de la situació i del moment, del temps i dels recursos. Inclús ens agrada més d’una manera i hem d’anar canviant la manera fer i organitzar el viatge. Però hi ha coses que no poden faltar a cap dels viatges i una d’elles és el respecte, respecte pels llocs i pels seus habitants.

Personalment, ens agrada viatjar pel nostre compte, fora d’agències i viatges organitzats, decidim on anem i organitzem la nostra estada al lloc desconegut. Òbviament, no diem que sigui la millor manera de viatjar, però és la que a nosaltres ens agrada més, perquè d’aquesta manera fem que el viatja comenci setmanes, o fins i tot, mesos abans de marxar de casa.

Així doncs, hem decidit compartir la nostra experiència viatgera per a què us pugui ajudar d’alguna manera amb el vostre viatge, ja sigui planificar-lo, decidir quins llocs visitar o, simplement, ajudar-vos a escollir el proper destí.

Aquest ha sigut la principal motivació que hem tingut per tirar endavant aquest projecte familiar. A més a més, en aquest blog podreu trobar, mentre viatgem, el nostre dia a dia en aquell lloc desconegut; i mentre estem a casa pensant quin serà el proper viatge, hi haurà noves entrades amb notícies, opinions i valoracions dels viatges i de com els hem organitzat, perquè, no ens enganyem, no tot surt perfecte.

Esperem que os siguin de utilitat per la organització dels vostres.

Anuncis

Create a website or blog at WordPress.com

Up ↑